Villa Pauli är stolta över att introducera - Tina Wine 


Tina Wine är ett nytt emotionellt ”brand” av franska ”daily luxury wines” designade av Christina Paulsson som tillsammans med kvalitetsdrivna vinproducenter i Frankrike har skapat en kollektion av moderna franska viner. 

Christina som kommer från södra Skåne, valde att lämna sin karriär som gymnasielärare vid 31 år för att hänge sig åt den internationella vinindustrin efter studier i Frankrike, Schweiz och England. Under de senaste tio åren har hon verkat i södra Frankrike med att designa och marknadsföra viner internationellt. 

I kväll får Ni prova på franska viner som är framställda med kvinnlig känslighet: Lite mjukare, lite generösare och mer harmonisk i sin karaktär. Vinerna består av olika cuvéer och en blandning av kända och uppskattade druvsorter för att få fram mer komplexa viner.


Christina tillför sin känslighet för harmoni mellan smaker och dofter, när hon gör sina ”blends”. Därför utmärks hennes viner av en tydlig samstämmighet; allt från buteljens utseende, doft samt hela smakupplevelsen, allt för att vinerna ska tilltala den moderna och kvalitetsmedvetna konsumenten, kvinna såväl som man.

 

Läs mer här.